PowerPoint -

  PowerPoint 

========================================================================

one sentence questions answer
- PowerPoint bold italic and underline



 



1.    Q.1. which file format can be
added to a power point show?



Ans :-  .gif , 
.jpg,  .wav



 



2.    Which power point view works
best for adding slide transition?



Ans :-Auto Content Wizard



 



3.    To print power point
presentation, press:



Ans :-Ctrl+P



 



4.    What would I choose to create
a pre-formatted style?



Ans :-Format



 



5.    What is the term used when
you press and hold the left mouse key and more the mouse around the slide?



Ans :-Dragging



 



6.    What term describes a
background that appears as a grainy, non-smooth surface?



Ans :-Gradient



 



7.    Which type of fonts are best
suite for titles and headlines?



Ans :-Sans Serif Fonts



 



8.    Which key can be used to view
Slide show?



Ans :-F5



 



9.    How can we view slide show
repeated continuously?



Ans :-Loop continuously until Esc



 



10. How can we stop a slide show?



Ans :-Press Escape



 



11. Which key do you press to
check spelling?



Ans :-F7




12. Power point slides can have?



Ans :-title, text, graphs, drawn objects, shapes, clipart, drawn
art, visual



 



13. To open the existing
presentation, press



       Ans :-Ctrl+O



 



14. A file which contains ready
made styles that can be used for a presentation is called………?



Ans :-Template



 



15. What is maximum Zoom
percentage in Microsoft Power Point?



Ans :-400%



 



16. How we can put a Chart in the
presentation using Power Point?



Ans :-Insert->Pictures->Chart



 



17. How we can replace a font on
all sides with another font in Power point?



Ans :-Format-> Replace Fonts



 



18. The boxes that are displayed
to indicate that the text, pictures or objects are placed in it is called?



Ans :-Placeholder

========================================================================

Post a Comment

0 Comments